GALÉRIA

  Konyhák és étkezők

  Fürdőszoba bútorok

  Előszoba és egyéb bútorok

  This image for Image Layouts addon

  KONYHÁK ÉS ÉTKEZŐK

  Konyháinkat nagy szekértelemmel készítjük mind fából mind bútorlapból. Egyedi tervezés után látványtervet készítünk, amivel a bútor elkészülte előtt eldöntheti, hogy tetszik-e a látvány. Természetesen minden egyedi ötletét és igényét figyelembe vesszük a folyamat során, hogy a megálmodott végeredmény tökéletes legyen.

  This image for Image Layouts addon

  FÜRDŐSZOBA BÚTOROK

  A fürdőszobabútor megtervezése során fontos szempont a megfelelő elrendezés, praktikus helykihasználás. Egy jól megtervezett egyedileg helyhez szabott bútor elengedhetetlen előnyt jelent a napi készülődés során.

  This image for Image Layouts addon

  ELŐSZOBA ÉS EGYÉB BÚTOROK

  Egy szekrénysor meghatározó eleme a lakásunk képének, illetve tárolóhely kapacitása is kimagasló tud lenni.

  Különösen fontos szempont egy keskeny folyosó esetén az optimális helykihasználás a tér érzetének megtartásával. Ebben lehet segítség egy tükrös szekrénysor.

  This image for Image Layouts addon

  NAPPALI BÚTOROK

  A lakás legkedveltebb helye. Talán ezzel a mondattal lehetne jellemezni a nappalinkat. Általában itt zajlanak a közös családi, baráti összejövetelek. Elengedhetetlen, hogy megfelelő minőségű és kialakítású bútorkok legyenek itt.

  This image for Image Layouts addon

  SZOBA BÚTOROK

  Akár a minimalista stílust kedveli akár az egyedibb fából készült megoldásokat cégünk megtervezi az Ön által megálmodott bútorokat és vállalja azok magas minőségű, precíz kivitelezését is.
  Image

  8000, Székesfehérvár, Móri út 154.

  +36 30 566 0883

  Adatkezelési tájékoztató | Impresszum